Ameba Ownd

アプリで簡単、無料ホームページ作成

yxishuqopoqu's Ownd

Descargar PDF EL DIA QUE NIETZSCHE VA PLORAR

2022.08.04 16:04

EL DIA QUE NIETZSCHE VA PLORAR de IRVIN D. YALOM

Descarga gratuita de libros gratis EL DIA QUE NIETZSCHE VA PLORAR

Descargar EL DIA QUE NIETZSCHE VA PLORAR PDF


Ficha técnica

Descargar eBook gratisDescarga gratuita de libros gratis EL DIA QUE NIETZSCHE VA PLORAR

Overview

Venècia, 1882. L’atractiva i apassionada Lou Salomé concerta una misteriosa cita amb el doctor Josef Breuer, un dels pares de la psicoanàlisi, per demanar-li que visiti Friedrich Nietzsche, un filòsof alemany encara desconegut pel gran públic però amb un futur brillant. Nietzsche es troba immers en una greu crisi personal i, aïllat i profundament turmentat, manifesta tendències suïcides.

Influït per les noves teories del seu jove protegit Sigmund Freud, Breuer accepta la perillosa estratègia que Salomé li proposa: psicoanalitzar Nietzsche sense que ell se n’adoni. I, tot i que tem que el seu pacient no pugui trobar el consol en les seves sessions de teràpia, a poc a poc aconsegueix que el filòsof s’enfronti als seus fantasmes. Les trobades esdevenen poderoses partides d’escacs dialèctiques. Però ¿qui és el mestre? ¿Qui cura a qui?

Barrejant magistralment realitat i ficció, Irvin D. Yalom basteix una història que, per boca d’alguns dels grans intel·lectuals del segle XIX, ens parla sobre el poder redemptor de l’amistat.